καλής ποιότητας υγρά πλήρωση εξοπλισμού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας υγρά πλήρωση εξοπλισμού για τις πωλήσεις
Τα μηχανήματα συσκευασίας Paixie είναι τίμια και αξιόπιστη επιχείρηση με υψηλό - ποιοτική μηχανή, γρήγορη αποστολή και τέλειος μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων.

—— Maciej Król

Έχω αγοράσει τις μηχανές από τη συσκευασία Paixie για δύο φορές. Οι μηχανές και οι υπηρεσίες τους είναι άριστες. Εκτιμώ πραγματικά τις μηχανές και τις υπηρεσίες τους.

—— DELFICA

Είμαι Online Chat Now

Shanghai Paixie Packing Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4
Shanghai Paixie Packing Machinery Co., Ltd. Shanghai Paixie Packing Machinery Co., Ltd. Shanghai Paixie Packing Machinery Co., Ltd. Shanghai Paixie Packing Machinery Co., Ltd.
Συσκευασία της Σαγκάη Paixie Γραφείο της Σαγκάη Paixie Εργοστάσιο της Σαγκάη Paixie Σαγκάη Paixie

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Σαγκάη Paixie
Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2500000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Βασική υπηρεσία

 

(1) εξουσιοδότηση ενός έτους

 

(2) προσφορά των ελεύθερων ανταλλακτικών για 1 έτος.

     Εάν τα οποιαδήποτε ανταλλακτικά της μηχανής είναι σπασμένα. Δεν παραδίδουμε το ανταλλακτικό δωρεάν και καμία ανάγκη που πληρώνετε για τη σαφή αμοιβή.

 

(3) μακράς διαρκείας υπηρεσία

    Εμείς που προσφέρουμε την τεχνική τηλεοπτική υπηρεσία και ερώτησης-απάντησης στους πελάτες για τα μακρά ζωή. Έχουμε το τηλέφωνο app επιχείρησής μας. Πρέπει μόνο να ανιχνεύσετε app μας και να κατεβάσετε το φορτίο αυτό. Λήφθείτε το βίντεο της ερώτησής σας στείλετε άμεσα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μεταπώλησής μας του εργαζομένου υπηρεσιών. Θα απαντήσουν σε όλη την ερώτηση που έχετε. 

 

Η πρόοδος της διαταγής

 

    

 

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα των υπηρεσιών μας

  • Ο μηχανικός δίνει την τέλεια λύση και το καλό σχέδιο για τη μηχανή σας. Η λύση μας θα εξετάσει τη μελλοντική παραγωγή του πελάτη. Καλωσορίζουμε επίσης εσείς επισκεπτόμαστε το εργοστάσιό μας και σας προσφέρουμε την καλή τεχνική καθοδήγηση.

  • Η μηχανή μας είναι εύκολο να εγκατασταθεί και χαρακτηρισμένος στη μηχανή. Όταν παίρνετε τη μηχανή σύμφωνα με τις χαρακτηρισμένες ετικέτες θα εγκαταστήσετε τη μηχανή εύκολα.
  • Ο μηχανικός μας έχει πολλή εμπειρία και πήγε σε πολλές χώρες. Έτσι ο μηχανικός μας έχει αρκετή εμπιστοσύνη για να προσφέρει τη στο εξωτερικό υπηρεσία.

 App της επιχείρησής μας υπηρεσία

 

(1) μπορείτε να ανιχνεύσετε αυτόν τον κώδικα QR κατόπιν μεταφορτώνετε το λογισμικό της επιχείρησής μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να πάρετε ένα βίντεο ή μια εικόνα. Μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημά σας άμεσα.

 

(2) μπορείτε επίσης να ξέρετε περισσότερων για τα προϊόντα της επιχείρησής μας. Επιθυμούμε να παρέχουμε την καλή υπηρεσία σε σας αφότου αγοράζετε τη μηχανή μας.

Πώς να χρησιμοποιήσει app της επιχείρησής μας;

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Paixie Packing Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Lv

Τηλ.:: 86-21-34781699

Φαξ: 86-21-34781699-34781690

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)